IMG1517489x300Logo
Healing behandeling door handoplegging

Quantum Allergy

Quantum Allergy ibrengt het lichaam in optimale balans.

Quantum Allergy is een methode om het lichaam in optimale balans te brengen. Ieder orgaan en iedere cel heeft zijn eigen unieke trilling, ook wel frequentie genoemd. Deze trilling kan uit balans raken door een reactie op een of meerdere stoffen om wat voor reden dan ook. Op deze manier ontstaat een allergie of verstoring in het lichaam die tot klachten leidt.

Denk bij verstooringen aan ingenomen stoffen (eten, drinken, geneesmiddelen), geïnhaleerde stoffen, contactstoffen, geïnjecteerde stoffen (vaccinaties, insecten), virussen, bacteriën en schimmels. Daarnaast kunnen ook fysieke, emotionele en genetische invloeden een rol spelen.

De verstoringen kunnen zich uiten in de vorm van een allergie, intolerantie, overgevoeligheid maar ook andere lichamelijke en emotionele klachten zoals bijvoorbeeld ADHD, astma, bloeddrukproblemen, buikpijn, bronchitis, diarree, eczeem, griep, holte/oorontsteking, hoesten, hooikoorts, hoofdpijn, jeuk, kniepijn, leerproblemen, longontsteking, migraine, oorpijn, reuma, spastische darm, schimmelinfectie , vermoeidheid, verkoudheid. Kortom, eigenlijk alles waar je last van kan hebben.
 

Om te weten waardoor de balans verstoord wordt test ik via een eenvoudige spiertest via de arm of de vingers en met behulp van reageerbuisjes of de cliënt op een bepaalde stof sterk of zwak reageert.

Om de balans te herstellen wordt met balans- en ademhalingstechnieken visualisaties en kloppen op de rug het lichaam als het ware gereset. Via alle zenuwen die op je rug uitkomen geef je je hersenen een seintje. Je lichaam leert weer om normaal te reageren op datgene wat tot dan toe als verstoring wordt gezien.

Zo worden verstorende patronen getransformeerd. Na het resetten reageert je lichaam niet langer allergisch op de stof. Klachten verminderen of verdwijnen. Als behandelaar geef ik mijn clienten leefstijladviezen mee.

tel: 06 • 27244389
e-mail:
info@marionschmaeh.com

PRAKTIJKADRES

CONTACT

DISCLAIMER

Copyright © Marion Schmäh 2015

Marion Schmäh
Willem Schoutenstraat 42/2
1057DN Amsterdam

m i h
Mail1Skype1
item11