Bloemen02Logo
Healing behandeling door handoplegging

Behandeling

Een behandeling helpt je je diepe innerlijke kern te vinden.

Bij een behandeling nemen we eerst de tijd om je persoonlijke situatie te bespreken. Hierna nodig ik je uit om te ontspannen. De healing gebeurt door middel van een lichte handoplegging. Samen zijn we stil en geven we zo het helende bewustzijn de ruimte om te werken. De omgeving is rustig en veilig.

Misschien voel je via subtiele sensaties wat in het lichaam gebeurt wanneer genezing plaatsvindt. Pijn wordt vaak lichter of verdwijnt. De meeste mensen ervaren een diep gevoel van rust en ontspanning tijdens en na de behandeling.

De genezende werking van een healing vloeit voort uit een verhoging van je bewustzijn, waardoor je je levenssituatie beter begrijpt. Ik begeleid je daarin op heldere en sensitieve wijze. Graag reik ik je aanvullende oefeningen aan om zelf, thuis, te doen.

Hoe vaak?

Het aantal behandelingen dat nodig is, hangt af van het doel dat je wilt bereiken. Soms is een behandeling voldoende, meestal zijn meerdere sessies nodig. Aan het einde van iedere sessie kijken we naar het effect van de behandeling en bespreken we je wensen en hoe we verder zullen gaan.


Tarief

Een sessie kost € 80,- (incl. 21% btw) en duurt een uur.

tel: 06 • 27244389
e-mail:
info@marionschmaeh.com

PRAKTIJKADRES

CONTACT

DISCLAIMER

Copyright © Marion Schmäh 2015

Marion Schmäh
Willem Schoutenstraat 42/2
1057DN Amsterdam

m i h
Mail1Skype1
item7