IMG2431Logo
Healing behandeling door handoplegging

Ervaringen

"Marion zorgde voor een doorbraak in mijn situatie van ernstige ziekte."

Marion zorgde voor een doorbraak in mijn situatie van ernstige ziekte (ME, chronisch vermoeidheidssyndroom). Door haar begeleiding en behandeling kon ik alles wat ik wist over beter worden integreren en toepassen. Na tien jaar van grotendeels bedlegerigheid kon ik weer gaan leven. Wie had dat twee (!) maanden geleden kunnen denken?
Jeanette

Voordat ik naar Marion kwam, had ik al verschillende, (ook) helende, psychische, somatische en spirituele ervaringen gemaakt. Toch heeft de kwantumtherapie zoals Marion die beoefent, direct iets veranderd. Daarmee bedoel ik niet dat een leven en de pijn opeens in het positieve kan omslaan, maar de stuwende kracht voor verandering kan er in één keer zijn. In mijn geval was deze energie binnen het eerste uur aanwezig en ik ken niemand die dat op zo’n zachte wijze volbrengt als Marion, zelfs in Skype sessies. Marion is therapeutisch, emotioneel en intellectueel een schat; haar toewijding aan het leven maakt het mogelijk dat men plotseling kan begrijpen hoe basisvertrouwen voelt en haar creativiteit schept niet alleen vrijheid, maar is het.
Eva

tel: 06 • 27244389
e-mail:
info@marionschmaeh.com

PRAKTIJKADRES

CONTACT

DISCLAIMER

Copyright © Marion Schmäh 2015

Marion Schmäh
Willem Schoutenstraat 42/2
1057DN Amsterdam

m i h
Mail1Skype1
item7

Ruim een jaar geleden besloot ik contact te zoeken met Marion omdat ik en mijn man graag een kindje wilden, maar het al jarenlang niet tot een succesvolle zwangerschap kwam. (…) Noem het een wonder of niet, maar in mei 2016 is onze zoon geboren. Niet alleen ben ik na al die jaren toch nog moeder geworden, maar ook voel ik me weer meer verbonden met mijn innerlijke kracht. (...) Wat ik heb ervaren is immens en mijn dankbaarheid zowel naar Marion als het universum is groot. Maar ook voor kleinere zaken ben ik overtuigd dat healing bij Marion effect zal hebben. Afhankelijk van waar je bent in het leven zullen de veranderingen groot of klein zijn en direct merkbaar of pas later. De kracht zit in jezelf, maar soms is het wel heel erg prettig als iemand als Marion je helpt om daar weer mee in contact te komen.
Suzan

Zelf had ik al twee maanden erge last van mij slokdarm, en sinds de healing is dat helemaal weg! Dus de delta frequentie waar je het over had, benam de hele ruimte. Zo bijzonder.
Lidia

Dank voor je geweldige sessie. Mijn hart is eindelijk echt open.
Hans

Ik denk met een heel warm gevoel terug aan de sessies die ik bij je mocht doen en deze hebben me het vertrouwen en de rust gegeven om me dieper over te geven aan bewustzijn (Geest kracht) dat werkt door ons, door mij. Wat een gift dat je zo mensen kunt helpen. Dank daarvoor.
Judith

Ik keer zo nu en dan terug naar de ruimte en de stilte die ik heb ervaren tijdens de behandeling. Dit doet me goed.
Jethro

Ik ben veel veranderd na de eerste sessie. Rustiger, positief. Ik heb zelfs een indoor sportfiets gekocht voor sportbeoefening (wat nooit eerder gebeurde). Dus ... bedankt voor alles! Geweldig om veranderingen te zien als magie die in het echte leven gebeurt.

Gaoge

Mijn huid eczeem was na de eerste sessie al veel beter.
Robbert

Mijn huid eczeem was na de eerste sessie al veel beter.
Robbert

Ik wilde je nog even laten weten dat jouw behandeling van mijn RSI erg geholpen heeft

Jeanette