BlauwcopyGedachtes over het veld en over genezing

Vanuit een spiritueel perspectief bekeken vertegenwoordigt het Veld het allesomvattende Goddelijke niveau. Het is onmogelijk om dit niveau in woorden te beschrijven. Met uitzondering van poëzie is onze taal hiervoor te beperkt, omdat taal meestal driedimensionaal wordt gebruikt.
Gij zult u geen gelijkenis maken van God wordt gezegd in de tien geboden. En wat het betekent is dat het Veld buiten het zichtbare ligt. Het is leeg en vormloos. Grenzeloos en zonder stevigheid. Het belichaamd pure trilling, harmonie en perfecte schoonheid. Het Veld is bewustzijn zelf en het is het web van het leven.

 

Het Veld is ook de laag van de zuiverste liefde. Van de vormloze liefde die alles samenbindt. Op dit niveau is liefde niet persoonlijk of bezittelijk maar allesomvattend en verenigend.

 

Het Veld is de plek waar wij naartoe gaan als wij onze ogen sluiten. Wij keren ons naar binnen en laten los. Wij richten ons op een rustige plek diep in ons, op een plaats die altijd op ons wacht.

 

Als wij ons naar binnen keren komen wij in contact met onze gevoelens en onze intuïtieve kwaliteit. Wij nemen dingen waar vanuit een ander gebied dan vanuit het gebied van de rede. Op het persoonlijke niveau wordt deze diepere staat ervaren als absolute innerlijke stilte, een gevoel van enorme uitbreiding en een diepere kennis. Het weten op dit niveau verschilt van het weten wat betekent dat we de informatie hebben. Hier komen we het soort weten tegen dat voortkomt omdat we erop vertrouwen dat we in dat gat, in die stilte kunnen zijn. Het is vertrouwen op mijn innerlijk weten, het vereist een diep vertrouwen.

 

Een dergelijke manier van loslaten is nooit gemakkelijk. Wij brengen stervende omstandigheden met ons mee en ze zijn ons dierbaar. Wij zijn aan hen gehecht. Zij zijn het fundament van onze identiteit in de wereld. Maar ons bestaan ​​in de wereld is een vergankelijk verschijnsel. Alleen het bewustzijn zelf is eeuwig. En als je eenmaal deze ervaring hebt gemaakt is in feite niets anders meer van belang.

 

Vanuit het Veld keren we terug vol inzichten, vol energie en vol van een gevoel van eenheid van het leven. Wij raken het deel van de geest aan die weigert om de beperkingen van de buitenwereld te accepteren. Vaak is het een gebied van grote inspiratie en visie. Ons gevoel van sensitiviteit is verhoogd en een gevoel van eenheid met de wereld ontwaakt. Wij worden geïnspireerd door het directe bewijs dat wij "een zijn met". Wij ervaren dat wijzelf het web zijn, en in plaats van vaste objecten zijn wij bewustzijn. Wij worden deel van deze veel grotere, veel meer uitgestrekte identiteit. Wij worden het Veld.

 

Ziek worden betekend dat wij ergens niet op een lijn zijn met deze diepe waarheid en wij ervaren deze disharmonie fysiek, mentaal of emotioneel. Iets kostbaars in onszelf is afgedwaald van ons pad om onze zielskwaliteiten en ons potentieel te ontvouwen. Vaak zijn wij op dat moment zelf het probleem. Onze uiterlijke zelf gaat door alsof niets aan de hand is en doet alsof de oude patronen waarmee we ons identificeren nog in leven zijn.

 

En toch is het lichaam intelligent en het herinnert zich zijn heelheid. Alles wat we hoeven doen is luisteren naar de diepere stem in ons. Ons laten leiden. Onze verbeelding gebruiken, dromen en ons mee laten voeren in de stroom...

 

Ongeacht de aard van de aangelegenheid zal de oplossing buiten de persoonlijkheid gevonden worden. Om vrij te zijn van de begoocheling is het voldoende dat men een stille getuige van wordt. Als een oplossing verschijnt, dan komt het alleen doordat wij een stap opzij doen. Als wij stoppen om aan die oude, vermoeide beschrijving van onszelf vast te houden en als wij beginnen te luisteren.
Alles wat wij hoeven doen is luisteren... naar de stilte, naar de muziek van de geestelijke wereld en naar de muziek van de stem in ons. En dan zullen wij de trilling die in ons besloten ligt horen en voelen. Luisteren, we hoeven slechts te luisteren.

 

Genezing heeft alles te maken met loslaten. Het loslaten van zelf opgelegde beperkingen, het loslaten van de verwachtingen die wij van onszelf en anderen hebben, het loslaten van oude wonden en nieuwe pijn als die optreedt.
Wat is de actie die wij moeten ondernemen? Vergeet het om actie te ondernemen! Gewoon ontspannen. Er is niets wat wij moeten doen, alhoewel wij ons rusteloos of overgevoelig kunnen voelen. Doen is in feite juist het obstakel dat wij proberen te overwinnen. Onze taak is alleen om te voelen en in harmonie te komen met onszelf.

 

En wat is de taak van de (zogenaamde) healer? Om een ​​effectieve healer te zijn is het nodig dat wij onze eigen afval composteren. Wij moeten aan ons eigen proces werken om het niveau van de Goddelijke creatieve wil te bereiken. Het is van groot belang dat wij ons met gezondheid identificeren. Onze geest moet zich het perfecte beeld van de gezondheid voor ogen houden, ongeacht wat wij zien of ervaren. Dit zal ons met het goddelijke deel in onszelf verbinden en het zal de helende impuls in de goede richting leiden.

 

Door het beeld van de gezondheid vast te houden blijven wij trouw aan de universele wetten die het proces van het Veld weerspiegelen om gezondheid te manifesteren. Onze intentie vormt een directe input van gegevens in de matrix van het universele bewustzijn. En het wordt uit de matrix geabsorbeerd op het moment dat voor de genezing geschikt is. Als de geest zich een voorstelling van gezondheid maakt, dan zal gezondheid volgen. Alles wat wij vanaf dat moment hoeven doen is ontspannen. Zodra wij ons op het gebied van de “in – formatie” hebben afgestemd kunnen wij loslaten, wij kunnen ons openen en al onze persoonlijke emoties of verlangens kunnen zich oplossen.

 

Wanneer men zich ontwikkeld heeft om dit niveau, de pure essentie van het zijn te bereiken, dan lost alles andere op. Men is simpelweg, men is alles en niets. Bewust treden wij een veranderde staat van bewustzijn binnen en wij openen ons bewustzijn ten opzichte van wat wij het diepere zelf zouden kunnen noemen. En wij blijven in die stilte.
Op dat niveau ontbindt ook al het gereedschap van Mediumschap. Daarom hoeven wij van tevoren niets te weten en bestaat ook geen behoefte aan een concept of rituelen voor dit soort genezing, behalve als wij het leuk vinden. Op het niveau van het Veld van zuivere “in – formatie” wordt ook geen werkelijke energie doorgegeven. Oneindig in tijd en ruimte kan de healing nergens naartoe gaan. Het koninkrijk van de hemel, het concept van het Goddelijke, ligt binnen in ons. En daarom is het onmogelijk om energie te sturen naar een entiteit buiten ons eigen zelf.

 

Healing op dit niveau is een mooie beoefeningen in het opheffen van grenzen. Wij worden stevig in de greep gehouden door veel grenzen en toch kunnen wij deze geweldige enorme ruimte ervaren. Wij kunnen naar huis terugkeren naar die vrije grote uitgestrektheid van waaruit wij komen. En langs de weg ontmoeten wij mededogen, hulpvaardigheid en het besef dat wij in wezen allemaal Een zijn.


 

Ik weet dat er een immens grote liefde bestaat, die alles draagt. Om in deze aanwezigheid te blijven... om zich bewust te worden van deze Goddelijke aanwezigheid, en om daarin te verwijlen. Het kan niet zo goed worden beschreven, meer ervaren. Het kan eerder worden ervaren dan beschreven.

Marion Schmäh, Praktijk voor Healing, AmsterdamBloemen03banner

Meest recente berichten

Gedachtes over het veld en over genezing

Over slapen en dromen

De tuin van het licht

Het vierde chakra

Het Solar plexus chakra

Het Sacraal chakra

Het Wortelchakra

Energie

De zeven chakra's

Een open deur

I call upon a miracle

Healing, een alternatieve begeleiding bij borstkanker

Eer je intuïtie

Nieuws

tel: 06 • 27244389
e-mail:
info@marionschmaeh.com

PRAKTIJKADRES

CONTACT

DISCLAIMER

Marion Schmäh
Willem Schoutenstraat 42/2
1057DN Amsterdam

m i h
Mail1Skype1
item10