Healing behandeling door handopleggingMarion Schmäh, Praktijk voor Healing, Amsterdam

Healing

Liefde is de essentie van alle healing.

Er bestaat een verband tussen klachten en de manier waarop we leven en denken. Stress, onverwerkte emoties en onbewuste gedachten kunnen diverse psychische en lichamelijke problemen veroorzaken. Al deze ervaringen genezen vanzelf zodra we ons lichaam, onze geest en onze emoties weer verbinden met een hoger en verfijnder energetisch niveau.

Een healing legt een verbinding met de oorsprong van je klacht en brengt deze in contact met het universele veld van levensenergie. Voor jou ontstaat hierdoor een mogelijkheid tot zelfgenezing. Je lichaam resoneert mee met deze subtiele, helende energie en herstelt op zijn eigen manier, in zijn eigen tempo.

Er ontstaat ruimte voor iets nieuws. Vaak treden onverwachte wendingen op en vindt diepe genezing plaats. Pijn kan op een zachte manier oplossen en klachten krijgen de kans om te verdwijnen. Belemmerende overtuigingen veranderen in opbouwende gedachten en gevoelens. In alle gebieden van je leven kunnen positieve wijzigingen optreden. Je energie kan weer vrijelijk stromen.

Voor Wie?

In wezen zijn de healings geschikt voor iedereen. Ze tonen effect bij het breedst mogelijke scala aan fysieke en emotionele problemen. Een behandeling werkt ook goed in combinatie met andere therapieën en geneesmethoden.

tel: 06 • 27244389
e-mail:
info@marionschmaeh.com

PRAKTIJKADRES

CONTACT

DISCLAIMER

Copyright © Marion Schmäh 2015

Marion Schmäh
Willem Schoutenstraat 42/2
1057DN Amsterdam

m i h
Mail1Skype1
item7