Marion Schmäh, Praktijk voor Healing, AmsterdamBloemen03banner

SeaI call upon a miracle
 

“Noem het een wonder of niet, maar in mei 2016 is onze zoon geboren. Niet alleen ben ik na al die jaren toch nog moeder geworden, maar ook voel ik me weer meer verbonden met mijn innerlijke kracht. (…) Wat ik heb ervaren is immens en mijn dankbaarheid zowel naar Marion als het universum is groot. (…) De kracht zit in jezelf, maar soms is het wel heel prettig als iemand als Marion je helpt om daar weer mee in contact te komen.”   Suzan

Een van de grootse wonderen is de geboorte van nieuw leven en in het bijzonder de geboorte van een kind. Vorig jaar zocht een cliënte contact met mij omdat zij en haar man graag een kindje wilden, maar het al jarenlang niet tot een succesvolle zwangerschap kwam. Tijdens de eerste vruchtbare cyclus die op onze sessies volgde raakte zij zwanger, en de zwangerschap verliep gezond en stabiel. De laatste behandeling vlak voor haar bevalling en het bericht over de geboorte van haar zoon waren ook voor mij bijzondere momenten.

Wonderen worden vaak omschreven als ongewone gebeurtenissen die door een goddelijke interventie veroorzaakt worden en die niet de gebruikelijke natuurwetten volgen. Ik heb echter een ander perspectief ten opzichte van wonderen en geloof dat ze dagelijks gebeuren. Wanneer we aandacht aan wonderen besteden zullen we ze steeds meer in ons leven opmerken. We worden ons bewust van dagelijkse momenten van genade die ons op ons pad en in onze ontwikkeling begeleiden.

Een wonder is de weerspiegeling van de creatieve energie van de bron, waarin het Goddelijke leeft en zich uitdrukt. In wonderen verschijnt de waarheid die de materiële werkelijkheid doordringt. Wonderen maken ons ook heel. Ze verbinden ons met onze kracht en wijsheid en met gezondheid en helderheid. Wanneer we ons open stellen ten opzichte van de realiteit van wonderen, dan laten we de levenskracht het genezende en leidende principe zijn. We maken ons los van onze beperkende realiteit die ons gescheiden houdt van onze ware identiteit en macht.

Dus wat is nodig zodat een wonder plaats kan vinden? In eerste instantie vertrouwen en een diep geloof in de realiteit van wonderen. Openheid ten opzichte van de magie van het leven, die ons dagelijks omringt. Ontvankelijkheid voor de boodschappen die het Universum en ons diepe Zelf ons stuurt om ons in lijn te brengen met wonderen. Afstemming, door innerlijk stil te worden. Een houding van flexibiliteit en moed, want wonderen kunnen alleen in ons leven treden wanneer we openstaan voor verandering.

Een wonder is een prachtige ervaring van de heiligheid in jezelf. En de wereld heeft op dit moment meer wonderen nodig en een sterk geloof in deze kracht.

Je kunt je intentie gebruiken om je op het bewustzijnsveld van wonderen af te stemmen. Hierdoor laat je beperkende denkbeelden achter en kies je om de energie in jezelf, je trilling en je vibratie in de richting van deze veel ruimere en meer stralende realiteit te sturen. Je haalt dan synchroniciteit, de perfecte timing, gelegenheden en informatie die je nodig hebt naar je toe. Dus laat je licht schijnen en laat je altijd door magie begeleiden! En affirmeer dagelijks:

Ik stel me voor dat het leven vol van synchroniciteit is.
Vandaag sta ik open voor de aanwezigheid van wonderen.

Nieuws

tel: 06 • 27244389
e-mail:
info@marionschmaeh.com

PRAKTIJKADRES

CONTACT

DISCLAIMER

Copyright © Marion Schmäh 2015

Marion Schmäh
Willem Schoutenstraat 42/2
1057DN Amsterdam

m i h
Mail1Skype1
item8

Meest recente berichten

Schrijfoefeningen

Meditatie

Het keelchakra

De tuin van het licht

Het vierde chakra

Het Solar plexus chakra

Het Sacraal chakra

Het Wortelchakra

Energie

De zeven chakra's

Een open deur

I call upon a miracle

Healing, een alternatieve begeleiding bij borstkanker

Eer je intuïtie