Marion Schmäh, Praktijk voor Healing, Amsterdam
Marion Schmäh, spiritueel therapeut en healer

Marion Schmäh

Ik heb de innige overtuiging dat gezondheid en welzijn in ieder mens aanwezig zijn en geactiveerd kunnen worden.

Beluister het AUDIOPORTRET

Genezing, gezondheid en heelheid hebben mij altijd beziggehouden. Als kind kwam ik al in aanraking met een diepe innerlijke stilte. Maar het duurde vele jaren voordat ik vertrouwen kreeg in deze natuurlijke kwaliteit.

Na een loopbaan als beeldend kunstenaar volgde ik een opleiding tot Psychosynthese therapeut. Deze vijfjarige training gaf mij een diep inzicht in mezelf en bracht een aanzienlijke ervaring in bewustzijnsverruiming en persoonlijke transformatieprocessen met zich mee. Hier heb ik de liefde voor het begeleiden van mensen ontdekt en is de basis gelegd voor mijn werk als spiritueel therapeut en genezer.

Naast een uitgebreide studie in verschillende wijsheidstradities heb ik me verdiept in uiteenlopende, recente healingmethodes. Ik ben gecertificeerd Deep Field Relaxation™, Quantum Touch® en Theta Healing® practitioner.

Sinds 2011 begeleid ik cliënten in mijn eigen praktijk. Mijn helderheid en rust vloeien voort uit jarenlange beoefening van meditatie. Met warmte, sensitiviteit en inzicht help ik anderen graag om zich te verbinden met de onuitputtelijke bron van geluk en welbevinden, zodat zij hun eigen heel-zijn weer leren ervaren en herkennen, en daarin kunnen ontspannen.

tel: 06 • 27244389
e-mail:
info@marionschmaeh.com

PRAKTIJKADRES

CONTACT

DISCLAIMER

Copyright © Marion Schmäh 2015

Marion Schmäh
Willem Schoutenstraat 42/2
1057DN Amsterdam

m i h
Mail1Skype1
item8