SeaI call upon a miracle
 

“Noem het een wonder of niet, maar in mei 2016 is onze zoon geboren. Niet alleen ben ik na al die jaren toch nog moeder geworden, maar ook voel ik me weer meer verbonden met mijn innerlijke kracht. (…) Wat ik heb ervaren is immens en mijn dankbaarheid zowel naar Marion als het universum is groot. (…) De kracht zit in jezelf, maar soms is het wel heel prettig als iemand als Marion je helpt om daar weer mee in contact te komen."   Suzan

Een van de grootse wonderen is de geboorte van nieuw leven en in het bijzonder de geboorte van een kind. Vorig jaar zocht een cliënte contact met mij omdat zij en haar man graag een kindje wilden, maar het al jarenlang niet tot een succesvolle zwangerschap kwam.

Lees meer...

Meest recente berichten

De zeven chakra's

Een open deur

I call upon a miracle

Healing, een alternatieve begeleiding bij borstkanker

Eer je intuïtie

Nieuws

Marion Schmäh, Praktijk voor Healing, AmsterdamBloemen03banner

tel: 06 • 27244389
e-mail:
info@marionschmaeh.com

PRAKTIJKADRES

CONTACT

DISCLAIMER

Copyright © Marion Schmäh 2015

Marion Schmäh
Willem Schoutenstraat 42/2
1057DN Amsterdam

m i h
Mail1Skype1
item7

DSC031032De zeven chakra's
 

Chakra’s zijn energie centrums in ons lichaam. In het Sanskriet betekend chakra wiel. Een chakra kun je je voorstellen als een draaikolk van energie die door je lichaam stroomt. De chakraleer gaat er van uit dat we zeven van die wielen in ons lichaam hebben en een ieder heeft betekenis voor een speciaal gebied van ons leven. Het is belangrijk dat de chakra’s goed in balans en niet geblokkeerd zijn, anders ontstaan blokkades en kunnen we ziek worden.

 

Lees meer...