Marion Schmäh, Praktijk voor Healing, Amsterdam
Bloemen09banner

Visie

In de diepte herinneren onze cellen zich dat wij heel zijn.

Alles in het leven is op subtiele wijze met elkaar verbonden en komt voort uit een gezamenlijke bron van bewustzijn. Zuiver bewustzijn is de fijnstoffelijke energie die alles bezielt. Het is ook de hoogste werkelijkheid die een mens kan ervaren. In contact met dit bewustzijnsniveau komen we in aanraking met een kwaliteit van heldere aanwezigheid en Zijn. Liefde, heelheid en innerlijke vrede vloeien voort uit deze diepe, innerlijke plek.

Doorgaans staan wij niet in contact met onze innerlijke kern. Onbewuste emotionele problemen, hinderlijke mentale overtuigingen en conditioneringen op allerlei niveaus veroorzaken blokkades in ons energiesysteem. Dit kan tot allerlei symptomen en zelfs lichamelijke ziekte leiden.

Het doel van een healing is om de verbinding met deze diepe universele levenskracht te herstellen. Om je weer in contact te brengen met de oorspronkelijke en natuurlijke staat van heelheid die al in jou aanwezig is.

Tijdens een behandeling maak ik dit diepe bewustzijnsniveau voor je toegankelijk. Het is een stille, vormloze en grenzeloze ruimte, waarin de totaliteit van alles wat in dit universum mogelijk is, voorhanden is. Als een oneindig, onbegrensd informatieveld heeft het alle mogelijkheden beschikbaar om ziekteprocessen te veranderen in genezingsprocessen.

Samen verblijven we in deze stille, open ruimte, waarin je een diepe verbinding met je essentie en de stroom van levensenergie kunt ervaren. In een complete staat van stilte, vrede en afstemming kunnen je oude, belastende ervaringen oplossen. Er vindt een zachte transformatie plaats waarin de genezing voortkomt uit de diepte van je eigen Zelf.

Alle dingen die echt belangrijk zijn, kunnen weer vrijelijk stromen: liefde, kracht, schoonheid, creativiteit, vreugde en innerlijke vrede.

tel: 06 • 27244389
e-mail:
info@marionschmaeh.com

PRAKTIJKADRES

CONTACT

DISCLAIMER

Copyright © Marion Schmäh 2015

Marion Schmäh
Willem Schoutenstraat 42/2
1057DN Amsterdam

m i h
Mail1Skype1
item5